Om Kim Sonne

Firmaet ligger i Græsted og blev grundlagt i 1999 af Kim Sonne-Jensen. Det startede som et antennefirma med navnet Kim Sonne’s Antenneservice, hvor jeg udelukkende lavede alt inde for montering og reparation af antenneanlæg og parabolløsninger.

Jeg er autoriseret Allente installatør og forhandler. Derudover har jeg også gennemført Norlys installatørkursus.

Jeg har over 30 års erfaring med antennesignaler på Nordkysten og du er altid velkommen til at ringe og få et godt råd. Jeg kommer også meget gerne hjem til dig og giver et gratis uforpligtende tilbud.

Historien om Kim Sonne

Jeg startede som feriemedhjælper i et antennefirma, da TV2 startede op i 1988, siden blev jeg uddannet Radiomekaniker i 1995 og har herefter beskæftiget mig med antennearbejde. I 1999 startede jeg så mit eget firma og har gennem tiden hjulpet flere tusinde kunder med deres Tv signal, spørg din naboer, det kan være en af dem kender mig. De mange års erfaring som antennemand på nordkysten, har gjort at jeg har opbygget et stort lokalt kendskab til tv signalerne på nordkysten, hvilket er din sikkerhed for at få løst dit antenneproblem til en fornuftig pris.

Nye tider, nyt navn – samme gode service

I 2017 tog jeg så et varmepumpekursus og erhvervede mig således et KMO certifikat fra kølebranchens miljøordning, som giver mig autorisation til at montere og servicere varmepumper.

Siden 2017 har jeg derfor, udover antenne og parabolarbejdet, også beskæftiget mig med installering og servicering af luft – luft varmepumper. Dette er også baggrunden for at jeg i 2023 ændrede firmaets navn til Sonne teknik.