TV løsninger

Allente TV

Allente er en fusion i mellem de to tidligere tv udbydere, Viasat og Canal Digital.
Med en Allente tv pakke får du en knivskarp billedkvalitet- en af markeds bedste. Du får mulighed for at pause live tv, samt at optage dine yndlings programmer. Du kan streame fra mange af tv kanalerne når det passer dig og du kan også tage din tv pakke med på farten, på din mobiltelefon, tablet eller pc.
Ønsker du at se tv i sommerhuset, er Allente også det helt rette valg. Her kan du f.eks. få et billigere abonnement, hvor du kan pause abonnementet nogle af de vintermåneder, du ikke er i sommerhuset.
Har du allerede Allente TV på hjemme adressen, kan du også få TV i sommerhuset, uden at det koster ekstra i abonnement., ring og hør hvordan.
Allente fås nu også uden at have en parabol monteret, her bruger man i stedet internetforbindelsen.
Herunder kan du se eksempler på priser og indhold på nogle af Allentes TV pakker. Nye kunder vil du typisk få gratis standard installation til det første TV, herunder gratis parabol, digital modtager og kabelinstallation. Derudover er der hen over året, forskellige kampagner med yderligere tilbud, ring og hør nærmere om hvilke aktuelle tilbud der er lige nu.

Bestil her

 

Basic

Standard

Premium

TV fra Norlys

Signalet fra Norlys tv (tidligere Boxer tv), kommer ind via en almindelig traditionel antenne. Hvis du ønsker tv kanaler fra Norlys, kommer jeg gerne ud og giver et gratis uforpligtende tilbud på en antenneløsning til netop dit behov.
Antennesignalerne på Nordkysten, kan nogle steder godt være lidt udfordrende, så har du problemer med dit antennesignal fra Norlys, så ring til Sonne teknik og få et gratis uforpligtende tilbud, på at få et bedre antennesignal. Jeg har som sagt mere end 30 års erfaring med antennesignaler på Nordkysten og har gennemgået Norlys installatørkursus.

TV uden abonnement

På størstedelen af nordkysten vil man kunne se DR tv’s kanaler samt svensk tv via almindelig antenne på taget. Derudover er det også muligt at se adskillelige gratis tyske kanaler, noget som er meget brugt i de mange sommerhuse på nordkysten, der bruges til sommerhusudlejning til især tyskere.
Ønsker man derimod lidt flere danske og Europæiske kanaler som f.eks. TV 2, TV 3, 3+, TV 2 News, TV 2 Charlie, TV 2 fri TV2 Sport, 4’eren, 5’eren, 6’eren, , Animal Planet, Discovery, Eurosport, Mtv og C More m. fl. Kan jeg være behjælpelig med en tv løsning fra Allente.